Avís important

Amb motiu de la refundació de la JCC (Joventut Comunista de Catalunya), fruit del procés d'unitat juvenil comunista protagonitzat per CJC-Joventut Comunista (Col·lectius de Joves Comunistes - Joventut Comunista) i JC (Joves Comunistes), així com per d'altres sectors i persones que es reclamen de l'ideal comunista, aquesta pàgina queda definitivament tancada.

Podeu seguir l'actualitat de la Joventut a: www.jcc.cat.


El passat 12 de marça es va celebrar a l´Escola Barrufet del barri de Sants de Barcelona, el II Sopar de la Revista Revolució.



Enguany, el sopar, a més de ser el marc per presentar el nou número de la Revista (que ja podeu trobar a aquesta web) i de suposar un espai de trobada entre els companys i companyes que compartim el projecte de la CJC-Joventut Comunista, va servir també per presentar la nova campanya d´extensió "Es busquen Joves per construir un altre món".



Tal i com es va explicar durant la intervenció política, aquesta campanya pretén donar a conéixer d´una forma oberta el projecte dels CJC a la joventut catalana, reinvindicant la seva vigència. Es va ressaltar a més, la necessitat d´explicar de forma concreta les reivindicacions dels i les joves, de treball digne, habitatge, ensenyament públic, pau, igualtat, sostenibilitat... i d´assumir el rol de protagonistes que els i les joves hem de jugar per tal de fer realitat aquest altre món que tothom diu que és possible.



L´acte va comptar també amb la presentació pública de la nova web així com d´una performance teatral sobre la qüestió de gènere.



En general, el sopar va ser un èxit en quant a participació i va representar a més un més que merescut espai de festa revolucionària.