Avís important

Amb motiu de la refundació de la JCC (Joventut Comunista de Catalunya), fruit del procés d'unitat juvenil comunista protagonitzat per CJC-Joventut Comunista (Col·lectius de Joves Comunistes - Joventut Comunista) i JC (Joves Comunistes), així com per d'altres sectors i persones que es reclamen de l'ideal comunista, aquesta pàgina queda definitivament tancada.

Podeu seguir l'actualitat de la Joventut a: www.jcc.cat.


Divendres 18 de febrer a les 10 del matí van desallotjar el CSOA l’Estella i l’habitatge ocupat adjacent Cal Ronk. Sense cap notificació prèvia van acordonar el carrer, van tirar la porta a terra, van fer fora als ocupants i els van robar totes les seves pertinences. Un cop fora van començar a enderrocar les parts més vitals per inutilitzar l’accés als espais.

Els Mossos d’Esquadra i la Policia Local de Mataró van fer efectiu el desallotjament al marge de la legalitat que suposadament ells preserven.

Curiosament i d’una manera sospitosa el secretari judicial va permetre l’enderroc a SR Constructors, que casualment tenien tota la maquinària preparada per a l’execució. Però, segons va informar el jutge de guàrdia, l’única ordre que tenien era la d’entrar per identificar i després marxar. Tots els desallotjaments son il·legítims, aquest, a més, ha estat il·legal.



El col·lectiu de Mataró en nom de tota la CJC – Joventut Comunista volem expressar la nostra solidaritat amb l’assemblea del CSOA L’Estella i l’habitatge

de Kal RonK així com el nostre reconeixement i gratitud per aquest

temps en que a Mataró em pogut gaudir d’un espai on fer xerrades,

cine-fòrums, concerts i sobretot i més perillós: un lloc on dialogar.

La ciutat té ara una mancança, però no és una mancança greu, només és

un espai físic, te en canvi una riquesa en augment: tots nosaltres, nosaltres que considerem les contradiccions del sistema capitalista qüestions intolerables i que reaccionem amb aquesta diàleg.



Emplacem totes les forces polítiques de la ciutat a que es posicionin respecte aquests fets i especialment a les que composen el govern municipal i que valorin la feina cultural i social que des del CSOA l’Estella es projectava a tota la ciutat.



Aquí no ha acabat res companys, ara ens queda la mobilització, i és on ens trobareu sempre a la Joventut Comunista de Mataró.

La lluita continua.



CJC – Joventut Comunista