Avís important

Amb motiu de la refundació de la JCC (Joventut Comunista de Catalunya), fruit del procés d'unitat juvenil comunista protagonitzat per CJC-Joventut Comunista (Col·lectius de Joves Comunistes - Joventut Comunista) i JC (Joves Comunistes), així com per d'altres sectors i persones que es reclamen de l'ideal comunista, aquesta pàgina queda definitivament tancada.

Podeu seguir l'actualitat de la Joventut a: www.jcc.cat.


Els passats 25 i 26 d´abrils, el segon secretari de la UJC i el seu responsable de relacions amb Europa, Ernesto Fernández van ser a Barcelona, on van ser rebuts per la Joventut Comunista.

Durant el dimarts, van realitzar diverses reunions amb organitzacions de l´esquerra juvenil catalana. Aquestes trobades van servir perquè els joves cubans expliquessin la situació de la illa i el paper que està desenvolupant la UJC en aquest darrer període i, sobretot, per explicar les darreres notícies sobre el procés de preparació del Festival Mundial de la Joventut i els Estudiants que enguany se celebra a Veneçuela del 7 al 15 d´agost.

A més d´aquestes reunions, la delegació cubana va ser rebuda al Parlament de Catalunya pel diputat d´EUiA-ICV, Jordi Miralles, i a l´Ajuntament de Barcelona per Ignasi Fina, regidor de Salut Pública.

Finalment, al vespre, es va produir la trobada amb el Comité Nacional Preparatori Català. Hassan Pérez va manifestar la seva satisfacció per la bona feina desenvolupada pel Comité i per la capacitat que aquest ha demostrat d´aglutinar a sectors socials i polítics molt diversos però amb uns objectius comuns. De la mateixa manera, el jove cubà es va comprometre a recolzar, en la mesura de les seves possibilitats, el ple reconeixement del Comité Català.