Avís important

Amb motiu de la refundació de la JCC (Joventut Comunista de Catalunya), fruit del procés d'unitat juvenil comunista protagonitzat per CJC-Joventut Comunista (Col·lectius de Joves Comunistes - Joventut Comunista) i JC (Joves Comunistes), així com per d'altres sectors i persones que es reclamen de l'ideal comunista, aquesta pàgina queda definitivament tancada.

Podeu seguir l'actualitat de la Joventut a: www.jcc.cat.


Acte massiu amb la filla del CHE a la UAB.



El passat dijous 14 d´abril, unes 500 persones van assistir a l´acte organitzat per la CJC - Joventut Comunista i per l´OSPAAAL a la Facultat de Filosofia i Lletres de la Universitat Autònoma de Barcelona, amb el títol "Cuba i Amèrica Llatina en el segle XXI". Aquest va comptar amb la presència d´Aleyda Guevara i del Cònsul General de Cuba a Barcelona, Luis Quirantes.



Després d´una salutació del Cònsul, la filla del CHE, va realitzar una intervenció repassant els episodis més recents de la història revolucionària cubana, fent referència constanment al pensament de Martí i al del seu propi pare. Va destacar els principals èxits socials del procés cubà, el paper que la illa està jugant en el procés d´integració llatinoamericana i els últims intents desestabilitzadors de l´administració Bush.



L´acte es va caracteritzar per repetides ovacions i aplaudiments a la ponent. Per suposat, també hi va haver comentaris més crítics amb el contingut de la intervenció, que van ser contestades per part de n´Aleyda amb arguments i amb una invitació a contrastar informacions i a no formar-se una opinió sobre la revolució cubana només a partir de la informació oficial que ens arriba aquí a Europa i que en dóna una imatge completament distorsionada.



Aquest acte exitòs, ha suposat un tret de sortida immillorable, per engegar la feina del col·lectiu de la UAB.