Avís important

Amb motiu de la refundació de la JCC (Joventut Comunista de Catalunya), fruit del procés d'unitat juvenil comunista protagonitzat per CJC-Joventut Comunista (Col·lectius de Joves Comunistes - Joventut Comunista) i JC (Joves Comunistes), així com per d'altres sectors i persones que es reclamen de l'ideal comunista, aquesta pàgina queda definitivament tancada.

Podeu seguir l'actualitat de la Joventut a: www.jcc.cat.


El darrer dissabte 14 de maig al voltant de les 10:30 de la nit, es va tornar a produir una agressió
nazi-feixista a Saragossa. El lloc triat aquest cop pels agressors d´ultradreta va ser el perímetre de la Festa Anual del Partit Comunista d´Aragó (PCA), al Parque Grande, on amparats per la foscor i en una proporció de 8 a 1, van amenaçar amb una arma blanca i van propinar una pallissa a un jove de 16 anys, militant de la Joventut Comunista d´Aragó.

Des de la CJC-Joventut Comunista, volem expressar el nostre recolzament i la nostra solidaritat amb la Joventut Comunista d´Aragó, així com amb tots aquells i aquelles que han patit agressions d´aquesta mena.

Malauradament, la dreta a l´Estat Espanyol té unes arrels molt poc democràtiques i això l´està conduint a exercir una oposició, immovilista i desestabilitzadora en el més pur estil "neofranquista". Aquesta actitut s´està començant a manifestar cada vegada amb més freqüència a través d´aquest tipus d´agressions i provocacions.

Els que volem construir un altre món hem d´aillar socialment a aquests sectors reaccionaris, mantenint la serenitat i exigint que es pràctiqui la tolerància zero amb aquest tipus de fets.