Avís important

Amb motiu de la refundació de la JCC (Joventut Comunista de Catalunya), fruit del procés d'unitat juvenil comunista protagonitzat per CJC-Joventut Comunista (Col·lectius de Joves Comunistes - Joventut Comunista) i JC (Joves Comunistes), així com per d'altres sectors i persones que es reclamen de l'ideal comunista, aquesta pàgina queda definitivament tancada.

Podeu seguir l'actualitat de la Joventut a: www.jcc.cat.


20/05/05. (Agències. Premsa EUiA). El coordinador general d’EUiA, Jordi Miralles, i el d’IU, Gaspar Llamazares, han presentat avui a Barcelona la campanya ‘Per un treball digne per a tothom’, a través de la qual les dues formacions volen impulsar mesures per a la millora de les condicions laborals i incidir en problemàtiques com la deslocalització o la sinistralitat laboral. Els dos dirigents han defensat la campanya per la necessitat d’acabar amb la precarietat i la sinistralitat laboral, així com amb l’atur a Catalunya i tot Espanya.





Davant més d’un centenar de persones del món del treball i sindical, Miralles ha assegurat que EUiA treballarà per tal que aquesta campanya arribi a la cambra de representants catalana en forma d’iniciatives parlamentàries. Amb aquest objectiu, el coordinador general de la formació ha explicat que seguirà d’aprop els conflictes laborals que viuen empreses com SAS a Abrera, Celestica a Cerdanyola del Vallès, Joyco a Alcarràs, així com tots aquells que sorgeixin per ‘l’actitud de sangonera de les multinacionals que tinguin intenció de tancar les seves plantes de producció per incrementar els seus beneficis instal·lant-les en altres indrets’. Miralles ha explicat, doncs, que EUiA continuarà presentant preguntes parlamentàries per instar el govern a actuar en aquests casos, dialogarà amb els treballadors per tal de fer arribar les seves peticions a instàncies parlamentàries i exigirà que es plantegi obligar les empreses que van rebre subvencions i ajuts per instal·lar-se a Catalunya a que les retornin en cas de deslocalització.



Pàgina d´Esquerra Unida i Alternativa