Avís important

Amb motiu de la refundació de la JCC (Joventut Comunista de Catalunya), fruit del procés d'unitat juvenil comunista protagonitzat per CJC-Joventut Comunista (Col·lectius de Joves Comunistes - Joventut Comunista) i JC (Joves Comunistes), així com per d'altres sectors i persones que es reclamen de l'ideal comunista, aquesta pàgina queda definitivament tancada.

Podeu seguir l'actualitat de la Joventut a: www.jcc.cat.


Fa tot just unes 24 hores que la Brigada SImon Bolívar va arribar a Veneçuela, i l´entusiasme d´aquest poble ja ens ha impactat a tots i totes.



En primer lloc, hem pogut començar a comprovar que tot allò que hem estat llegint sobre l´organització i la participació popular en aquest procés revolucionari, és gegant i que el Festival és quelcom que està envaint cada racó del país.



I en segon lloc, que tot això que havíem llegit, en realitat es queda curt en quant a la conciència d´aquest poble i en quant a la construcció des de la base, d´aquesta nova societat, d´aquesta nova experiència de viatge cap al socialisme.



En quant al FEstival, són dies d´arribada paulatina de les diferents delegacions, suecs, cordobesos, angolenys, alemanys, colombians... La rebuda, molt bona, i pel moment tot sembla molt ben organizat, gràcies sobretot a l´enprme quantitat de voluntaris que s´han abocat a les tasques de preparació del Festival: es parla d´entre 200000 i 300000 voluntaris, la majoria d´ells menors d´edat.



Posats a buscar algun punt negatiu fins el moment, només el de l´etern problema del reconeixement de ple dret del Comité Nacional Preparatori Català, per al qual, estem treballant intensament.



Seguirem informant, i, com diuen per aquí:



"A despertar! A trabajar! Que a Venezuela ya llegó el Festival!"