Avís important

Amb motiu de la refundació de la JCC (Joventut Comunista de Catalunya), fruit del procés d'unitat juvenil comunista protagonitzat per CJC-Joventut Comunista (Col·lectius de Joves Comunistes - Joventut Comunista) i JC (Joves Comunistes), així com per d'altres sectors i persones que es reclamen de l'ideal comunista, aquesta pàgina queda definitivament tancada.

Podeu seguir l'actualitat de la Joventut a: www.jcc.cat.


Aquesta tarda {es la inauguraci{o del XVI FMJE. Finalment, s´ha consumat el boicot del Comité Espanyol, al nostre Comité Nacional Preparatori Catalá. Més enllá del text a les nostres acreditacions (Espanya-Catalunya), no hem aconseguit el ple reconeixement d´un comité que ha estat treballant durant tot el curs de forma oberta, ámplia i constant. Un cop acabi el festival caldrá parlar a fons d´aquest problema.



Mentrestant, aquest poble i aquesta revoluci{o segueixen meravellant-nos. Hem pogut visitar ja algunes de les Misiones, i probablement tots ens quedem amb la taula de menjador d´una casa del "barrio" de Bruzuar, al voltant de la qual es trobaven una desena de dones grans, (fins a 81 anys), seguint una classe de la Mision Robinson, amb la seva il.lusió, i amb la seva preciosa ortografia, tot i que només fa sis mesos que han aprés a escriure.



Pel que fa al Festival, la veritat és que el caos és considerable, sempre combinat amb l´extraordinária disposició i amabilitat dels venec,olans, que són els les primeres víctimes d´una burocrácia (i d´alguns boicots), dels que encara són víctimes. Cal dir que alguns dels delegats i delegades europeus no han estat sempre a l´alc,ada de l´esperit del Festival, creant excessius problemes als voluntaris joves venec,olans i sent poc respectuosos amb el seu treball. En aquest sentit vull destacar el comportament positivíssim de la Brigada Simon Bolivar, que en els moments de máxim caos, va saber convocar una reunió amb totes les delegacions, pérqué aquestes es comprometessin a col.laborar amb les tasques de la residéncia. A més, també vam estar col.laborant a muntar tots els llits d´un dels edificis que encara no estava preparat.



Finalment, aquest matí (avui és dilluns 7 d´agost), la Brigada ha tingut una reunió amb l´Instituto Nacional de Juventud, en la qual s´ha arribat a diferents acords de cara a futurs projectes de solidaritat per a les nostres brigades.