Avís important

Amb motiu de la refundació de la JCC (Joventut Comunista de Catalunya), fruit del procés d'unitat juvenil comunista protagonitzat per CJC-Joventut Comunista (Col·lectius de Joves Comunistes - Joventut Comunista) i JC (Joves Comunistes), així com per d'altres sectors i persones que es reclamen de l'ideal comunista, aquesta pàgina queda definitivament tancada.

Podeu seguir l'actualitat de la Joventut a: www.jcc.cat.


EUiA REITERA LA SEVA EXIGÈNCIA EN EL RETORN DE LES TROPES D’AFGANISTAN DESPRÉS DE LA MORT DE 17 MILITARS



Miralles demana la compareixença immediata del ministre de defensa davant el Congrés





Esquerra Unida i Alternativa (EUiA) ha lamentat avui la mort de 17 militars espanyols en un accident d’helicòpter a l’Afganistan, i expressa les seves condolences a les famílies afectades. El coordinador general de la formació, Jordi Miralles, ha assegurat també el seu desig que s’esclareixin el més aviat possible les circumstàncies d’aquest accident. “Considerem molt greu els fets i creiem necessari que compareixi de manera immediata el ministre de defensa davant del Congrés dels Diputats per explicar les causes de l’accident”, ha dit Miralles. El coordinador general d’EUiA, a més, considera urgent una investigació exhaustiva i immediata sobre què ha pogut succeir per tal que un helicòpter s’hagi estavellat i l’aeronau que l’acompanyava s’hagi vist forçada a realitzar un aterratge d’emergència.



Miralles ha recordat que el grup parlamentari d’IU i la coalició d’ICV-EUiA ha estat l’única força al Congrés que s’ha oposat fermament a l’enviament de tropes a l’Afganistan. “Som els únics que no volíem que els militars espanyols fossin a l’Afganistan. Hem exigit, exigim i continuarem exigint el retorn de les tropes, tal i com van retornar les de l’Iraq”, ha dit Miralles.