Avís important

Amb motiu de la refundació de la JCC (Joventut Comunista de Catalunya), fruit del procés d'unitat juvenil comunista protagonitzat per CJC-Joventut Comunista (Col·lectius de Joves Comunistes - Joventut Comunista) i JC (Joves Comunistes), així com per d'altres sectors i persones que es reclamen de l'ideal comunista, aquesta pàgina queda definitivament tancada.

Podeu seguir l'actualitat de la Joventut a: www.jcc.cat.


El responsable de Joves d’EUiA, Ivan Nieto, ha contestat les declaracions del portaveu de CiU, Felip Puig, sobre la immoralitat d’haver rebut una subvenció per adequar el seu espai de treball. Nieto ha expressat la seva sorpresa tenint en compte que aquestes declaracions “provenen del portaveu d’una federació que s’ha vist implicada, en els últims temps, en situacions de dubtosa transparència pel que fa al finançament dels seus partits”. Joves d’EUiA ha recordat que la opacitat i els tractes de favor han estat la tònica en les polítiques de subvencions durant els 23 anys de govern de CiU. “Entenem que estan nerviosos perquè últimament omplen moltes planes de diaris per temes com el d’Adigsa, Pallerols o Terres Cavades. Ara el que intenta Puig és la teoria del ‘ventilador’ per desviar l’atenció dels seus problemes i intentar esquitxar demagògicament la resta de formacions polítiques”, ha dit Nieto.



Nieto ha explicat que l’ajut rebut per Joves d’EUiA es troba dins una línia de subvencions per a inversions en béns immobles destinats a activitats juvenils. Altres entitats, com el Bisbat de Tortosa o Girona, Escoltes Catalans, l’Associació Casal dels Infants del Raval o la Creu Roja Joventut de Catalunya, s’han vist beneficiades per aquest tipus de subvencions. Per això, el responsable de Joves d’EUiA ha llençat una pregunta al portaveu de CiU: “Senyor Puig, per què són immorals les subvencions a entitats juvenils? Considera que ho són, per exemple, les que reben les joventuts de la seva federació, les organitzacions juvenils polítiques més ben finançades públicament?”