Avís important

Amb motiu de la refundació de la JCC (Joventut Comunista de Catalunya), fruit del procés d'unitat juvenil comunista protagonitzat per CJC-Joventut Comunista (Col·lectius de Joves Comunistes - Joventut Comunista) i JC (Joves Comunistes), així com per d'altres sectors i persones que es reclamen de l'ideal comunista, aquesta pàgina queda definitivament tancada.

Podeu seguir l'actualitat de la Joventut a: www.jcc.cat.


Desitgem mostrar la nostra satisfacció davant la decisió de l´alcalde de Salamanca, el senyor Julián Lanzarote, de posar el nom de "Expolio" a un dels seus carrers. No tenim la menor dubte de que ha volgut, amb aquest acte, desagraviar a Catalunya per l´actuació indigna de no voler tornar els documents segrestats durant la Guerra Civil i la dictadura franquista. En qualsevol cas i donat que la expoliació és un delicte tipificat, seguim reclamant que aquells que el van efectuar, i continuen vius, seguin al banc dels acusats i es faci justícia que, encara que tardía, sempre és necesaria.



Gràcies doncs, per aquest homenatge a Catalunya, senyor Lanzarote. La història el recordarà, no per les seves ideies polítiques o la gestió com a batlle sin ò per la seva extraodinaria imaginació.





Barcelona 20 de març de 2006

Coordinadora per a la Memòria Històrica i Democràtica de Catalunya



Entitats adherides: Associació per a la Memòria Històrica i Democràtica del Baix Llobregat, Associació del Pont de la Llibertat de l´Hospitalet Antifranquista, Associació per al Memorial Democràtic dels Treballadors de la SEAT, Associació Enrique Lister, CJC-Joventut Comunista, Dones del 36, Fundació Nou Horitzons, Foro para la Defensa de la Tercera Edad, Fundació Pere Ardiaca, Historaula.