Avís important

Amb motiu de la refundació de la JCC (Joventut Comunista de Catalunya), fruit del procés d'unitat juvenil comunista protagonitzat per CJC-Joventut Comunista (Col·lectius de Joves Comunistes - Joventut Comunista) i JC (Joves Comunistes), així com per d'altres sectors i persones que es reclamen de l'ideal comunista, aquesta pàgina queda definitivament tancada.

Podeu seguir l'actualitat de la Joventut a: www.jcc.cat.


El proper 14 d´abril, en motiu del 75è aniversari de la proclamació de la II República, l´Amical de la República convoca la ciutadania a fer un homenatge a Francesc Macià.



L´Amical de la República és una plataforma a la qual pertanyen una trentena d´entitats catalanes (entre elles CJC), creada per celebrar el 75è aniversari de la II República.



L´homenatge serà tot el matí al monument a qui va ser primer president de la Generalitat en temps de la República a la Plaça Catalunya i consistirà en una ofrena floral d´entitats i partits catalans així com d´aquells ciutadans i ciutadanes que ho desitgin.



A les 12:00 es farà una lectura del manifest de l´Amical de la República i diversos parlarments, s´emetrà el discurs de Francesc Macià proclamant la república i s´hissaran una bandera republicana i una senyera.








HORARI:



10,00 - 12,00: Ofrena floral. La gent va portant les seves flors durant aquella estona, tenim música d´ambient (cançons de revolta, etc).



12,00h: Carme Sansa presentació i lectura manifest.



12,15h: Testimoni mestre republicana.



12,30h: Testimoni Jove (Aitor de CJC)



12,45h: Reproducció Discurs de Macià declaració de la República Catalana.



12,50h: Cloenda musical: Himne de Riego i Els Segadors i columnes de fum amb colors republicans, aixecament de banderes republicanes amb globus d´heli.