Avís important

Amb motiu de la refundació de la JCC (Joventut Comunista de Catalunya), fruit del procés d'unitat juvenil comunista protagonitzat per CJC-Joventut Comunista (Col·lectius de Joves Comunistes - Joventut Comunista) i JC (Joves Comunistes), així com per d'altres sectors i persones que es reclamen de l'ideal comunista, aquesta pàgina queda definitivament tancada.

Podeu seguir l'actualitat de la Joventut a: www.jcc.cat.


El govern ha abandonat l’aprovació del CPE. Aquesta victòria és la victòria de joves, estudiants, treballadors que porten dos mesos en lluita. És la victòria dels 3 milions de manifestants i de l’aspiració popular i majoritària del poble francès.

Aquesta primera victòria del carrer després del referèndum del 29 de maig, és un cop a les mesures lliberals, que constitueixen el projecte de l’UMP i del Medef aquests darrers 4 anys.

Aquesta victòria ens crida a continuar el combat per veritables solucions contra l’atur i la precarietat dels joves. Els joves tenen propostes que no són ni les adaptacions socials lliberals ineficaces des de fa 30 anys ni tampoc les mesures de fractura social avançades per la dreta.

Nosaltres necessitem una societat que respecti els drets fonamentals de tots. Per ser lliures i poder emancipar-nos cal treure als joves de la lògica del mercat. És necessari assegurar els curs de la vida i professional de cadascú i cadascuna.

Els joves i estudiants comunistes ens comprometem, durant els propers dies i setmanes, amb un bon grapat d’iniciatives a construir una alternativa antiliberal que intentarem que siguin discutides per les organitzacions juvenils.

Demanem als joves, després d’aquest nou èxit, a compartir aquestes iniciatives, a participar en el debat, l’intercanvi i en les accions per guanyar nous drets socials per transformar el futur.

Seguim mobilitzats per defensar per a tothom, el dret a un futur alliberat de les desigualtats socials i la precarietat.