Avís important

Amb motiu de la refundació de la JCC (Joventut Comunista de Catalunya), fruit del procés d'unitat juvenil comunista protagonitzat per CJC-Joventut Comunista (Col·lectius de Joves Comunistes - Joventut Comunista) i JC (Joves Comunistes), així com per d'altres sectors i persones que es reclamen de l'ideal comunista, aquesta pàgina queda definitivament tancada.

Podeu seguir l'actualitat de la Joventut a: www.jcc.cat.


El dissabte 13 de maig la Joventut Comunista celebrava la seva festa, la Festa Revolució 2006. Aquesta festa es realitzava com a trobada de tots els i les joves comunistes organitzats, per gaudir de la festa i compartir les experiències de la feina del darrer any.



La Festa amb el lema “Amb la solidaritat, revolucionarem el món” volia també celebrar el desè aniversari de la brigada Dolores Ibárruri de solidaritat amb Cuba i per això s’havia preparat un passi d’imatges de les brigades solidàries al llarg d’aquests 10 anys. A continuació tenia lloc un Fòrum de Solidaritat amb Llatinoamèrica on participaven la cònsul i el vicecònsul de la República de Cuba, la cònsul de la República Bolivariana de Venezuela, una membre del PT (el partit de Lula) en representació de Brasil, un camarada del Partit Comunista d’Uruguai i una altra camarada del d'Argentina en el que van participar al voltant d’un centenar de persones.



Per últim, la nit anunciava festa a l’entrada de l’Estació del Nord, quan es va començar a acumular la gent. Finalment es van reunir al voltant de 700 persones amb ganes d’escoltar bona música en directe, de passar-s’ho bé d’una forma diferent, de conèixer els comunistes aquests que veus pel teu barri, institut, universitat... La festa va ser tot un èxit, demostrant així que els i les joves no són els delinqüents que la societat diu que són ni els ni les ganduls i gandules que no fem res. Així que amics, amigues, l’any que ve us esperem amb ganes de més Festa Revolució. Però per si de cas ens voleu veure abans, estigueu atents al que fan aquests comunistes per celebrar el 24 de Juny l'equinocci d'estiu més solidari i revolucionari.