Avís important

Amb motiu de la refundació de la JCC (Joventut Comunista de Catalunya), fruit del procés d'unitat juvenil comunista protagonitzat per CJC-Joventut Comunista (Col·lectius de Joves Comunistes - Joventut Comunista) i JC (Joves Comunistes), així com per d'altres sectors i persones que es reclamen de l'ideal comunista, aquesta pàgina queda definitivament tancada.

Podeu seguir l'actualitat de la Joventut a: www.jcc.cat.


Des de les 12h del dia d’avui fins les 12h de divendres 28 de juliol, diverses organitzacions adherides a Aturem la Guerra havien organitzat a Plaça Sant Jaume una acampada per la pau a Orient Proper, amb el missatge unitari:



SOLIDARITAT AMB EL POBLE DE PALESTINA I EL LÍBAN!

PROU IMPUNITAT DE L´ESTAT D´ISRAEL!



Finalment, s’ha hagut de desconvocar, per raons diverses. Entre elles es compten la negativa inicial de l’Ajuntament a la proposta d’acció, i les fortes pressions polítiques davant la visita oficial del President del Govern José Luis Rodríguez Zapatero avui a les 12h a la Generalitat. Fruit d’aquesta oposició frontal a l’acampada, i l’amenaça que l’acció trascendís als mitjans, no com a expressió de recolzament a la solidaritat amb Palestina i el Líban, sinó per conflictes amb l’ordre públic, s’ha valorat d’abandonar, per ara, aquesta iniciativa. Ara bé, creiem que davant la gravetat de la situació a Orient Proper, especialment després de les últimes hores, donada la mort de quatre obsevadors internacionals de la ONU a la regió, caldria reformular quines són les prioritats, si les traves administratives, o bé les demostracions civils pacífiques en favor de la pau.



Tot i així, de 12h a 13h s’ha portat a terme una acció reivindicativa, on una cinquantena de persones han mostrat una pancarta amb el missatge anterior de solidaritat, a la sortida del President del Govern Espanyol del Palau de la Generalitat, enmig de crits de “No a la Guerra” . Finalment, segueix en peu la “cassolada” aquesta nit a les 20h, convocada per Aturem la Guerra a Plaça Sant Jaume pel mateix motiu així com noves iniciatives durant els propers dies.







A continuació us facilitem l´enllaç a com recull la notícia Europa Press:



Notícia Europa Press