Avís important

Amb motiu de la refundació de la JCC (Joventut Comunista de Catalunya), fruit del procés d'unitat juvenil comunista protagonitzat per CJC-Joventut Comunista (Col·lectius de Joves Comunistes - Joventut Comunista) i JC (Joves Comunistes), així com per d'altres sectors i persones que es reclamen de l'ideal comunista, aquesta pàgina queda definitivament tancada.

Podeu seguir l'actualitat de la Joventut a: www.jcc.cat.


Aquesta era la consigna de la pancarta que el passat dissabte 23 de setembre, la CJC-Joventut Comunista desplegava al Teatre Zorrilla de Badalona en què es representava l’obra de Pepe Rubianes “Lorca eran todos”.



A les 18.30h, 20 joves es trobaven a les portes del teatre per repartir fulls amb la icona de la manca de llibertat d’expressió perquè tothom l’aixequés i participés, juntament amb un escrit de rebuig davant els fets que han desembocat en la suspensió de l’obra a Madrid. Es denunciava “la censura exercida pel PP contra una obra antifranquista”; es denunciava “que a l’Espanya del 2006 encara es pateixen represàlies per expressar opinions polítiques”; i, sobretot, es recolzava “en Pepe Rubianes i la gira de la seva obra reivindicant la llibertat d’expressió”.



L’obra es va dur a terme amb normalitat; una obra que simplement diu les coses pel seu nom, que simplement pretén explicar un moment de la història de tots i de totes que alguns pretenen que oblidem. En finalitzar, es va desplegar la pancarta, davant el clar recolzament del públic i dels actors i les actrius. Tot plegat, una demostració que no volem “censura mai més” i que diem “sí a la llibertat d’expressió!”