Avís important

Amb motiu de la refundació de la JCC (Joventut Comunista de Catalunya), fruit del procés d'unitat juvenil comunista protagonitzat per CJC-Joventut Comunista (Col·lectius de Joves Comunistes - Joventut Comunista) i JC (Joves Comunistes), així com per d'altres sectors i persones que es reclamen de l'ideal comunista, aquesta pàgina queda definitivament tancada.

Podeu seguir l'actualitat de la Joventut a: www.jcc.cat.







El coordinador general d’EUiA, Jordi Miralles, acompanyat per la responsable de Comunicació, Rut Garrido, han presentat aquesta tarda en roda de premsa la campanya de creixement i extensió d’EUiA “Sempre a l’esquerra!”. Garrido ha explicat que l’organització pretén, amb aquesta campanya, portar a terme 200 actes amb l’objectiu de “seguir reivindicant aspectes com la memòria històrica, el republicanisme o la pau en conflictes com el d’Euskadi i Palestina i denunciar la precarietat laboral i el canvi climàtic, a l’hora que sumem suports de gent que se sent a prop nostre i vol col·laborar amb EUiA”. 

En aquest sentit, Miralles ha incidit en el fet que “Sempre a l’esquerra!” no és un lema més de campanya, “és una definició del que som. Estem a l’esquerra de l’espectre polític, del govern i de la nostra coalició”. També ha dit que EUiA necessitava una campanya com aquesta “per poder reprendre l’activitat social, sense deixar de banda el creixement institucional. Volem obrir-nos a la gran família roig-i-verda, acostar-nos més a les gairebé 300.000 persones que ens han votat en les darreres eleccions. Hem sembrat políticament i ara és moment de collir organitzativament”. En aquest sentit, el coordinador general d’EUiA ha explicat que es demanarà a cada un dels afiliats que n’aconsegueixi afiliar un altre per fer que, un cop acabi la campanya, EUiA passi a tenir de 4.000 a 8.000 afiliats.

Cartells, pancartes, díptics, enganxines i pins són alguns dels materials que s’han editat en motiu de la campanya “Sempre a l’esquerra!”, que durarà fins el pròxim estiu.