Avís important

Amb motiu de la refundació de la JCC (Joventut Comunista de Catalunya), fruit del procés d'unitat juvenil comunista protagonitzat per CJC-Joventut Comunista (Col·lectius de Joves Comunistes - Joventut Comunista) i JC (Joves Comunistes), així com per d'altres sectors i persones que es reclamen de l'ideal comunista, aquesta pàgina queda definitivament tancada.

Podeu seguir l'actualitat de la Joventut a: www.jcc.cat.


Ja és aquí el IXè Congrés de la CJC-Joventut Comunista. Aquí deixem el programa definitiu perquè us animeu a venir i perquè pugueu decidir a quines activitats participar. En concret volem destacar-vos tres moments que creiem que poden ser especialment interessants i atractius durant el cap de setmana.



El primer, els tallers de dissabte a la tarda que seran introduïts per una breu ponència, per donar pas seguidament al debat i a la presentació de les diverses aportacions que s´han realitzat a la Carta a la Joventut. A partir de les propostes de treball que surtin d´aquests tallers, s´elaborarà una declaració final que serà discutida i aprovada diumenge al matí.



El segon, la festa de disfresses de dissabte a la nit. Aprofitant que aquest any se celebra el 25è aniversari de CJC, aquesta festeta tindrà per temàtica els anys 80.



El tercer, l´acte de cloenda de diumenge al migdia que comptarà amb la presència de Neus Català, presidenta de l´Amical de Ravensbruk i catalana de l´any 2006.



Òbviament esteu convidats i convidades a participar durant tot el congrés.



Esperem veure-us a tots i a totes al congrés.



CJC - Joventut Comunista de Catalunya



Programa