Avís important

Amb motiu de la refundació de la JCC (Joventut Comunista de Catalunya), fruit del procés d'unitat juvenil comunista protagonitzat per CJC-Joventut Comunista (Col·lectius de Joves Comunistes - Joventut Comunista) i JC (Joves Comunistes), així com per d'altres sectors i persones que es reclamen de l'ideal comunista, aquesta pàgina queda definitivament tancada.

Podeu seguir l'actualitat de la Joventut a: www.jcc.cat.



‘Exponents de violència. Propostes de Pau’ és el nom del curs de lliure elecció en el qual també hi participarà Carlos Jiménez-Villarejo.



L´Alternativa Jove-Joves d´EUiA de els terres de Lleida, amb el suport de la Fundació l´Alternativa i de la Facultat de Lletres de la Universitat de Lleida, han preparat el curs: " Exponents de violència. Propostes de Pau”.



El curs, que començarà aquest pròxim dilluns, dia 19 de març, atorgarà als inscrits dos crèdits de lliure elecció i actualment, ja hi ha més de 30 inscrits.



Al curs de lliure elecció es tractaran temes d’actualitat amb debats serens però compromesos, en el que s’intentarà donar propostes programàtiques i solucions a situacions de conflictivitat.



El antic cap de la fiscalia especial anticorrupció, Carlos Jiménez-Villarejo, serà l’encarregat d’obrir el curs amb una conferència desprès del passi del documental “Hil Beltza”.



Llegiu el programa complet del curs