Avís important

Amb motiu de la refundació de la JCC (Joventut Comunista de Catalunya), fruit del procés d'unitat juvenil comunista protagonitzat per CJC-Joventut Comunista (Col·lectius de Joves Comunistes - Joventut Comunista) i JC (Joves Comunistes), així com per d'altres sectors i persones que es reclamen de l'ideal comunista, aquesta pàgina queda definitivament tancada.

Podeu seguir l'actualitat de la Joventut a: www.jcc.cat.


La 17ena Assemblea de la Federació Mundial de les Joventuts Democràtiques (FMJD) es va realitzar entre el 10 i el 13 de març a Hanoi, Vietnam, amb el lema: “Reforcem la lluita contra l´agressió imperialista i l´explotació per la pau, la solidaritat i la transformació social”.



Va participar en aquesta assemblea prop de 60 organitzacions de tot el món. Va ser aprovades diverses resolucions temàtiques: treball, educació, mediambient, llibertats democràtiques, pau i la lluita contra la guerra i contra l´imperialisme.



Va ser aprovades també resolucions de solidaritat amb la República Popular de Corea, l´Irak i Vietman.



En aquesta assemblea va ser escollits els òrgans de direcció de la FMJD, sent la Joventut Comunista Portuguesa reescollida per la presidència de la FMDJ.