Avís important

Amb motiu de la refundació de la JCC (Joventut Comunista de Catalunya), fruit del procés d'unitat juvenil comunista protagonitzat per CJC-Joventut Comunista (Col·lectius de Joves Comunistes - Joventut Comunista) i JC (Joves Comunistes), així com per d'altres sectors i persones que es reclamen de l'ideal comunista, aquesta pàgina queda definitivament tancada.

Podeu seguir l'actualitat de la Joventut a: www.jcc.cat.


Pel 8 de març, Dia de la Dona Treballadora els CJC - Joventut Comunista de Catalunya no podíem romandré callades ni callats, per això hem tret un Cada Cosa pel seu Nom sobre el tema:



8 de març, Dia de la Dona Treballadora



Dia de qualsevol dona, i Dia, també, de qualsevol persona que cregui en la igualtat de gènere. Però ser conscients de la situació actual de la dona en aquesta data tan assenyalada no és suficient: aquesta via de pensament hauria de reforçar-se cada dia. Tanmateix, el 8 de març sí que s’entén com a celebració d’un procés lent però indispensable, com a demostració de la feina que s’està duent a terme, com a oportunitat per expandir la il·lusió dels projectes prometedors; l’escenari és la desigualtat de gènere, el tema, la Dona, però els protagonistes som tots i totes els que creiem en un futur millor i estem disposats a treballar-hi.



Seguiu llegint...

Si voleu accedir a la resta de Cada Cosa pel Seu Nom els tenim tots "on-line".