Avís important

Amb motiu de la refundació de la JCC (Joventut Comunista de Catalunya), fruit del procés d'unitat juvenil comunista protagonitzat per CJC-Joventut Comunista (Col·lectius de Joves Comunistes - Joventut Comunista) i JC (Joves Comunistes), així com per d'altres sectors i persones que es reclamen de l'ideal comunista, aquesta pàgina queda definitivament tancada.

Podeu seguir l'actualitat de la Joventut a: www.jcc.cat.


El dimecres 18 d´abril, es va celebrar una reunió oficial entre la direcció dels CJC-Joventut Comunista i el Secretari General i diputat al parlament de Veneçuela, Oscar Figuera. En un clima de gran camaraderia i fraternitat, es va realitzar un intercanvi molt enriquidor entre les dues organitzacions, on cal destacar la voluntat de les dues parts de potenciar els llaços de cooperació i solidaritat, reforçant les relacions entre els comunistes veneçolans , i els comunistes catalans.



A més del debat sobre el treball del PCV i les seves Joventuts a Veneçuela, Figuera va mostrar-se molt interessat per conèixer el treball de la Joventut Comunista a Catalunya a les universitats, instituts, territoris, moviments socials etc...



Constatem tres importants aportacions de la reunió, en primer lloc, la bona salut de la revolució bolivariana, el fort creixement dels comunistes veneçolans tant en l´aspecte organitzatiu com a les institucions i al carrer, i l´agermanament entre els comunistes veneçolans i els catalans.