Avís important

Amb motiu de la refundació de la JCC (Joventut Comunista de Catalunya), fruit del procés d'unitat juvenil comunista protagonitzat per CJC-Joventut Comunista (Col·lectius de Joves Comunistes - Joventut Comunista) i JC (Joves Comunistes), així com per d'altres sectors i persones que es reclamen de l'ideal comunista, aquesta pàgina queda definitivament tancada.

Podeu seguir l'actualitat de la Joventut a: www.jcc.cat.


Esquerra Unida i Alternativa donarà el seu últim adéu al company i regidor de Barcelona, Ignasi Fina, que va morir el passat 30 de març a conseqüència d’una crisi cardíaca aguda. Serà el pròxim dijous, 26 d’abril, en un acte al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona, on assistirà, a més d’una àmplia representació de la direcció d’EUiA, companys del grup municipal d’ICV-EUiA, l’alcalde de la ciutat, Jordi Hereu, i altres representants del consistori. L’acte de comiat es farà a les vuit del vespre.



Aquest acte arriba després d’haver-se complert la voluntat d’Ignasi Fina de donar el seu cos a la ciència. Recordem que Fina, metge de professió, era especialista en Medicina Laboral i Salut Pública. L’any 1980 va crear el primer centre municipal de Salut Laboral a la ciutat. Va ser membre fundador del Sindicat Democràtic Universitari d’Estudiants de la Universitat de Barcelona (SDEUB), fou lluitador antifranquista i fins avui era també membre de la direcció del Partit dels Comunistes de Catalunya (PCC).



Ignasi Fina fou elegit regidor de l’Ajuntament de Barcelona a les darreres eleccions municipals del 2003, en la llista d’ICV-EUiA, i tot i que no repetia, per a les actuals tancava simbòlicament la llista de la coalició juntament amb les històriques lluitadores antifranquistes Maria Salvo i Neus Català. Fins la seva mort, ha estat el màxim responsable de la regidoria de Salut Pública en el govern municipal.