Avís important

Amb motiu de la refundació de la JCC (Joventut Comunista de Catalunya), fruit del procés d'unitat juvenil comunista protagonitzat per CJC-Joventut Comunista (Col·lectius de Joves Comunistes - Joventut Comunista) i JC (Joves Comunistes), així com per d'altres sectors i persones que es reclamen de l'ideal comunista, aquesta pàgina queda definitivament tancada.

Podeu seguir l'actualitat de la Joventut a: www.jcc.cat.


A pesar de la seva il·legalització per part de les autoritats de la República Txeca, la Joventut Comunista (KSM) d´aquest país europeu forma part del moviment mundial per a l´alliberament dels cinc herois cubans, empresonats als Estats Units per lluitar contra el terrorisme.



Per iniciativa de la KSM es va convocar el 7 d´abril una concentració enfront de l´Ambaixada nord-americana a Praga. En els seus discursos van demanar l´alliberament immediat dels cubans empresonats en presons de l´imperi; el President de la KSM, Milan Krajca, el Vicepresident de l´organització, Ludvik Sulda, la presidenta del Partit Comunista de Bohèmia i Moravia (KSCM) de Praga, Marta Semelova, i representants de la Societat d´Amistat txeca-cubana i del Comitè per a la Defensa dels Cinc Herois Cubans.



Així mateix van condemnar la política agressiva i imperialista d´EEUU contra Cuba, el bloqueig que mantenen els EEUU des de fa 40 anys i també la política anticubana del govern txec que actua com titella de l´imperi ianqui dins de la Unió Europea.



Es van escoltar enfront de la seu diplomàtica ianqui els lemes dels manifestants com "Llibertat per als Herois Cubans", "Visqui Cuba Socialista", "Abaix el Bloqueig" i "Bush assassí".