Avís important

Amb motiu de la refundació de la JCC (Joventut Comunista de Catalunya), fruit del procés d'unitat juvenil comunista protagonitzat per CJC-Joventut Comunista (Col·lectius de Joves Comunistes - Joventut Comunista) i JC (Joves Comunistes), així com per d'altres sectors i persones que es reclamen de l'ideal comunista, aquesta pàgina queda definitivament tancada.

Podeu seguir l'actualitat de la Joventut a: www.jcc.cat.






Una delegació d’Alternativa Jove-Joves d’EUiA, acompanyada pel seu responsable, Fran Sánchez, i encapçalada per la regidora de Gavà, Emma Blanco, va participar ahir a l’acte de presentació de candidats i candidates menors de 30 anys de diferents municipis de Catalunya.



En la trobada, organitzada pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC), els congregats han exigit Regidories de Joventut fortes i valentes als municipis, amb capacitat de gestió i de fer polítiques d’emancipació transversals que facilitin l’accés de la gent jove a l’habitatge, el treball o la formació professional.



Aquesta declaració, en el marc de la precampanya de les eleccions municipals del 27 de maig, ha tingut lloc en un acte simbòlic a la plaça dels Àngels de Barcelona, on els candidats i candidates de diferents organitzacions polítiques juvenils han volgut demostrar la unitat davant la necessitat de crear Regidories de Joventut potents per facilitar l’accés a l’habitatge, el treball o la formació de qualitat. En aquest sentit, les entitats juvenils han consensuat el document 20 propostes per als programes electorals i de govern, que es pot consultar a la web www.emancipacio.cat.



La delegació de Joves d’EUiA la formaven: Oscar Gil, candidat nº 4 de la coalició ICV-EUiA de Montcada i Reixac, Marc Navarro, candidat nº 7 de la coalició a Mataró, Iván Nieto, candidat nº 7 de la coalició a l’Hospitalet de Llobregat,, Manuel Romero, candidat nº 3 de la coalició a Gavà (encapçalada per Emma Blanco), Raúl Sancho, candidat nº 24 de la coalició a Barcelona i Marc Llaó, suplent també de la llista de Barcelona.