Avís important

Amb motiu de la refundació de la JCC (Joventut Comunista de Catalunya), fruit del procés d'unitat juvenil comunista protagonitzat per CJC-Joventut Comunista (Col·lectius de Joves Comunistes - Joventut Comunista) i JC (Joves Comunistes), així com per d'altres sectors i persones que es reclamen de l'ideal comunista, aquesta pàgina queda definitivament tancada.

Podeu seguir l'actualitat de la Joventut a: www.jcc.cat.


Un any més, les Jornades per la UPEC celebren la seva edició d’estiu amb l’objectiu d’omplir un buit als escenaris de debat plurals dels sectors progressistes de Catalunya. La trobada, que tindrà lloc entre el 9 i el 14 de juliol a la Facultat de Geografia i Història de la UB, vol contribuir a desenvolpar un fòrum obert a tota la societat, per tal de recuperar la nostra història, entendre millor la nostra realitat i generar propostes per la millora del benestar i la qualitat de vida de la ciutadania.



Amb el lema El carrer a la universitat, la niversitat al carrer, aquestes Jornades volen ser un punt de trobada de les diverses sensibilitats progressistes, on responsables polítics, representants socials, experts acadèmics i del món de la cultura, comparteixin experiències, coneixements i reflexions.



Enguany, els temes a desenvolupar en les diferents ponències compresen entre 9.30-14h i 17-20h serán els següents: Immigració, abstenció, organització del temps, canvi climàtic i habitatge. Temàtiques actuals i d’interés col·lectiu que faran de l’acte un veritable fòrum de debat, reflexió i noves idees.



Els convidats de la tercera edició seran entre altres Paul Scheffer, publicista i professor de sociologia urbana, Universitat d´Amsterdam; Begoña Sánchez, Portaveu SOS Rascisme a Catalunya; Catherine Wihtol, Directora de recerca al CNRS/Centre d’Études et de Recherches Internationales (París); Arcadi Oliveres, Economista i President de la Fundació Justícia i Pau; José Luís López Bulla, sindicalista; José Luís García Lorenzo, President Greenpeace Espanya, i Ole Thorson, Dr. Enginyer de camins, canals i ports.



Jornades per la UPEC 2007 del 9 al 14 de Juliol

El carrer a la universitat, la universitat al carrer

Facultat de Geografia i Història de la UB

C/ Montealegre, 6