Avís important

Amb motiu de la refundació de la JCC (Joventut Comunista de Catalunya), fruit del procés d'unitat juvenil comunista protagonitzat per CJC-Joventut Comunista (Col·lectius de Joves Comunistes - Joventut Comunista) i JC (Joves Comunistes), així com per d'altres sectors i persones que es reclamen de l'ideal comunista, aquesta pàgina queda definitivament tancada.

Podeu seguir l'actualitat de la Joventut a: www.jcc.cat.


Moviment de Brigades i Els Col.lectius de Joves Comunistes - Joventut Comunista, hem celebrat una reunió oficial amb una delegada del

P- MAS ( Partido del Movimiento al Socialismo ).



La reunió ha estat tot un èxit per ambdues organitzacions. La companya Karina Rodriguez ens ha fer una radiografia de la situació al Paraguai en aquests anys, i com han organitzat pràcticament des del no res, una potent organització amb implantació arreu del territori.

El treball als moviments socials, al moviment juvenil, experiències en ràdios comunitàries etc...



Hem intercanviat material entre les organitzacions ( destaquem el seu diari mensual " El dedo en la llaga " ), i el compromís de continuar enfortint els llaços de lluita, intercanviar materials, enviar i rebre delegacions de companys i companyes, suport a les campanyes electorals ( el P-MAS participa al Bloc Social i popular, organització que aglutina al conjunt de l´esquerra i forçes progressistes al Paraguai i que te moltes possibilitats d´assolir la presidència a les eleccions de l´any que ve ) .



Els CJC-Joventut Comunista de Catalunya seguim treballant en el marc d´enfortir les relacions amb el socialisme a Llatinoamerica, capdavanter en la lluita actual per la derrota de l´imperialisme. La reunió passada amb el Secretari General del Partit Comunista de Veneçuela, es un altre resultat de la lluita dels joves comunistes contra l´imperialisme i per enfortir l´alternativa socialista.