Avís important

Amb motiu de la refundació de la JCC (Joventut Comunista de Catalunya), fruit del procés d'unitat juvenil comunista protagonitzat per CJC-Joventut Comunista (Col·lectius de Joves Comunistes - Joventut Comunista) i JC (Joves Comunistes), així com per d'altres sectors i persones que es reclamen de l'ideal comunista, aquesta pàgina queda definitivament tancada.

Podeu seguir l'actualitat de la Joventut a: www.jcc.cat.



El passat cap de setmana els CJC vam assistir com a convidats al II Congrés de la Federazione Giovanile Comunisti Italiani (FGCI) que tenia el lema Resistència Activa!



En els debats, a més de parlar de la situació laboral, del moviment estudiantil, de l’internacionalisme, de la lluita antifeixista... cal destacar el debat sobre la unitat de l’esquerra per lluitar unida contra el neofexisme de Berlusconi i per impulsar polítiques més progressistes des del govern italià i també fer una especial menció a l’apartat de lluita antimàfia, que l’engloben com una necessitat per millorar les condicions democràtiques del país i les condicions socials de les classes més desfavorides que sucumbeixen a treballar per la màfia com a única manera de sobreviure.