Avís important

Amb motiu de la refundació de la JCC (Joventut Comunista de Catalunya), fruit del procés d'unitat juvenil comunista protagonitzat per CJC-Joventut Comunista (Col·lectius de Joves Comunistes - Joventut Comunista) i JC (Joves Comunistes), així com per d'altres sectors i persones que es reclamen de l'ideal comunista, aquesta pàgina queda definitivament tancada.

Podeu seguir l'actualitat de la Joventut a: www.jcc.cat.


Una delegació de militants de la Joventut Comunista van celebrar dijous 7 de juny, una reunió amb Jorge Schafik Handal ( ex-guerriller , membre del FMLN, i fill de l´històric dirigent guerriller Schafik Jorge Handal ).



La Joventut Comunista de Catalunya s´enorgulleix de mantenir relacions d´estreta amistat amb el Frente Farabundo Martí i les seves joventuts.



A la reunió, es van intercanviar informació, materials i la voluntat de potenciar vies per a l´intercanvi de brigades, tant dels CJC cap al Salvador, com del FMLN cap a Catalunya.



Constatem molt positivament el treball en l´aspecte internacionalista que s´està duent a terme tant al PCC com als CJC, així com tot el suport del jovent revolucionari de Catalunya perquè el Frente aconsegueixi crear el poder popular al carrer, necessari per donar solucions als greus problemes del poble salvadoreny, i per aconseguir la victòria a les eleccions presidencials del 2009, on el Frente té moltes possibilitats de derrotar la dreta corrupta ( ARENA ).



SALUT I REVOLUCIÓ !