Avís important

Amb motiu de la refundació de la JCC (Joventut Comunista de Catalunya), fruit del procés d'unitat juvenil comunista protagonitzat per CJC-Joventut Comunista (Col·lectius de Joves Comunistes - Joventut Comunista) i JC (Joves Comunistes), així com per d'altres sectors i persones que es reclamen de l'ideal comunista, aquesta pàgina queda definitivament tancada.

Podeu seguir l'actualitat de la Joventut a: www.jcc.cat.


Davant la no renovació de la concessió de RCTV per part del govern de Veneçuela.



Els CJC- Joventut Comunista de Catalunya manifestem:



- Donem suport sense cap mena de dubte a la no renovació del canal-colpista RCTV per part del govern de Veneçuela.



- Denunciem el caràcter de RCTV, com a eina de la burgesia reaccionaria veneçolana i dels interessos dels EUA. La cadena ha estat fins ara, la punta de llança dels atacs anti democràtics i amorals contra el poble veneçolà i el seu govern democràticament elegit i reforçat en més de deu convocatòries electorals.



- Entenem perfectament la manipulació informativa dels medis de desinformació al nostre país davant la no renovació de la RCTV. Empreses estatals tenen profitoses inversions a Llatinoamerica. Fins ara han espoliat sense cap mirament els recursos i als pobles americans. Els hi recordem, que la impunitat de la seva explotació te els dies contats a Amèrica.



- Celebrem la no renovació com un pas inexorable en el procés de la via veneçolana cap al socialisme, es a dir, escombrar les estructures de dominació ideològica dels reaccionaris, i construir una nova cultura dels medis de comunicació. Com a comunicants, creadors de consciencia critica i debat, totalment oposat a la política de manipulació i eina colpista de la extinta RCTV.



- Desitgem molta sort i un bon treball a la nova cadena Tves (Televisora Social Venezolana ), així com tot el procés de creació de cultura i informació que es dóna a la República Bolivariana de Veneçuela.



- Encoratgem al poble de Veneçuela a continuar aprofundint el caràcter de la revolució bolivariana. Llevant tots els medis i eines que s´oposin a la voluntat majoritària del poble, que fins ara serveixen per conspirar i boicotejar el país.

- Reafirmem el nostre internacionalisme proletari , el nostre suport al procés anti imperialista a Veneçuela, així com la nostra relació de camaraderia revolucionaria amb la Joventut Comunista de Veneçuela



RUMB AL SOCIALISME !

¡ PATRIA, SOCIALISMO O MUERTE !



CJC-Joventut Comunista, 6 de juny del 2007