Avís important

Amb motiu de la refundació de la JCC (Joventut Comunista de Catalunya), fruit del procés d'unitat juvenil comunista protagonitzat per CJC-Joventut Comunista (Col·lectius de Joves Comunistes - Joventut Comunista) i JC (Joves Comunistes), així com per d'altres sectors i persones que es reclamen de l'ideal comunista, aquesta pàgina queda definitivament tancada.

Podeu seguir l'actualitat de la Joventut a: www.jcc.cat.


La coordinadora de col·lectius de joves comunistes , BCN-EST va celebrar un sopar de germanor per tancar el primer any d´existència de la coordinadora comunista.



Al setembre del 2006, els col·lectius de la joventut comunista d´Horta-Guinardó, Sant Martí, Sant Andreu i Nou Barris van decidir formar la coordinadora BCN-EST. Per potenciar tant el treball als moviments socials com l´organitzatiu i formatiu. Temps més tard es van adherir camarades de les poblacions de Sant Adrià de Besòs i Badalona, fent créixer així a la coordinadora i ampliant el territori d´acció.



Durant aquests mesos, els i les militants de la coordinadora han dut a terme actes de solidaritat internacionalista a instituts, memòria històrica, accions directes contra el consumisme, jornades de formació i debat ....



Però no nomes han treballat als barris de forma independent, han pres contacte amb multitud de casals de joves, organitzacions i moviments socials que treballen per crear un teixit social conscient i combatiu.



Per altra banda, els i les membres de la coordinadora han estat treballant amb la resta de camarades als diferents col·lectius dels CJC , en el moviment polític i social que representa Joves d´EUiA i Esquerra Unida i Alternativa, així com amb el Partit dels i les Comunistes de Catalunya.



Per tancar aquest curs d´intensa activitat, la Coordinadora BCN-EST va celebrar una jornada de formació sobre el manifest comunista. Desprès de debatre sobre el manifest, van anar a sopar per acomiadar els companys i companyes que marxen a Cuba per fer solidaritat aquest estiu amb la revolució cubana.



En paraules de la responsable de la coordinadora, Noelia Vàzquez " Som molt nous, vam començar pocs però amb el pas del temps hem anat creixent. Les nostres prioritats actuals són la lluita per la igualtat de gènere, la defensa d´un habitatge digne, la recuperació de la memòria històrica, la solidaritat amb els pobles i la lluita perquè puguem gaudir del nostre lleure en espais públics, gratuïts i de qualitat. Som conscients de que tota aquesta lluita no la podem, ni volem, fer-la sols, per això treballem amb els diferents grups dels barri, així com també amb els diferents col·lectius de CJC ".



Per totes aquestes raons els joves comunistes del col·lectiu BCN-EST hem lluitat i continuarem lluitant, qüestionant, creant, transformant i buscant joves per construir un altre Món! Us hi esperem!




Salut i Revolució!