Avís important

Amb motiu de la refundació de la JCC (Joventut Comunista de Catalunya), fruit del procés d'unitat juvenil comunista protagonitzat per CJC-Joventut Comunista (Col·lectius de Joves Comunistes - Joventut Comunista) i JC (Joves Comunistes), així com per d'altres sectors i persones que es reclamen de l'ideal comunista, aquesta pàgina queda definitivament tancada.

Podeu seguir l'actualitat de la Joventut a: www.jcc.cat.


Reunió entre el Partit dels Comunistes de Catalunya i el Partit Comunista d’Espanya.



El passat dilluns 9 de juliol, es va produir a Madrid una trobada entre membres dels dos partits comunistes. La delegació catalana estava composada pel secretari general Marià Pere, i per en Joan Josep Nuet i en Sandro Maccarrone, ambdós membres de la direcció del PCC. Per part del PCE hi van assistir en Felipe Alcaraz, president executiu, en Fernando Sánchez i en Ginés Fernández, de la secretaria d’organització i en Lluís Torrents, secretari d’organització del PSUC-Viu.



La reunió va servir perquè els dos partits expliquessin els seus respectius projectes i les seves darreres reflexions sobre l’escenari polític. Les dues parts van coincidir a valorar positivament la realització de l’encontre i l’intercanvi directe d’opinions. Així mateix, els dos partits van acordar organitzar pròximament i de forma conjunta unes jornades sobre el Socialisme del segle XXI, en la línia del debat que s’està donant actualment en el moviment comunista internacional.