Avís important

Amb motiu de la refundació de la JCC (Joventut Comunista de Catalunya), fruit del procés d'unitat juvenil comunista protagonitzat per CJC-Joventut Comunista (Col·lectius de Joves Comunistes - Joventut Comunista) i JC (Joves Comunistes), així com per d'altres sectors i persones que es reclamen de l'ideal comunista, aquesta pàgina queda definitivament tancada.

Podeu seguir l'actualitat de la Joventut a: www.jcc.cat.


Setmana de lluita



Durant els dies 12, 13 i 14 les assemblees de facultats així com l’AEP i el SEPC hem organitzat un seguit d’activitats descentralitzades per difondre el discurs de la PMDUP i fomentar la participació dels estudiants en el moviment estudiantil coordinat. Així es faran xerrades a la majoria de campus de la UAB, la UPF, la UB i la UPC, dinars populars, macro-assemblees, tallers de pancartes, etc.



Per mes informació: dirigeix-te a la teva assemblea de facultat.





Manifestació



Com a cloenda de la setmana de lluita, la PMDUP convoca una manifestació unitària a Barcelona per denunciar la precària situació de la Universitat Pública catalana. Amb aquesta gran mobilització es vol donar el tret de sortida a un nou moviment estudiantil més assembleari i democràtic, més obert i participatiu, més fort i cohesionat que pugui convertir-se en una veritable eina de canvi i transformació social. La PMDUP aposta per les assemblees, que són al cap i a la fi l’òrgan legítim de representació dels i les estudiantes, i per això fa una crida a TOT l’alumnat de les universitats catalanes a participar a la manifestació de Barcelona. Hem de deixar clar que els i les estudiantes sabem el que volem i com ho volem perquè LA UNIVERSITAT LA CONSTRUÏM NOSALTRES!



DIJOUS 15 DE NOVEMBRE, 12H, PL.UNIVERSITAT (Barcelona):

MANIFESTACIÓ UNITÀRIA CONVOCADA PER LA PMDUP.



Més info: www.aep.cat