Avís important

Amb motiu de la refundació de la JCC (Joventut Comunista de Catalunya), fruit del procés d'unitat juvenil comunista protagonitzat per CJC-Joventut Comunista (Col·lectius de Joves Comunistes - Joventut Comunista) i JC (Joves Comunistes), així com per d'altres sectors i persones que es reclamen de l'ideal comunista, aquesta pàgina queda definitivament tancada.

Podeu seguir l'actualitat de la Joventut a: www.jcc.cat.


JOVE ANTIFEIXISTA ASSASSINAT PER UN MILITAR



Aquest darrer dissabte, un militar professional de 24 anys assassinà d´una punyalada al cor a un jove antifeixista de 16 i n´apunyalà un altre al pulmó.



Els fets ocorregueren en el metro de Legazpi (Madrid), quan els antifeixistes es trobaren amb l´agressor feixista que duia una dessuadora Tree-stroke (marca de roba nazi), aquest al veure´s descobert tragué el seu ganivet de caça i apunyalà als dos joves i després intentà fugir.



L´encontre succeí quan els antifeixistes es disposaven a anar a boicotejar la manifestació del partit xenòfob Democracia Nacional al barri de Usera, mentre que l´agressor anava a assistir-hi (a pesar de que DN nega això).



Mentrestant al carrer, les suposades "forces de seguretat", reprimien durament als antifeixistes que pretenien impedir la celebració de la manifestació disparant pilotes de goma, tocant a un company al cap i deixant-lo inconscient.





Des dels mass-media s´ha intentat dir que es tracta d´una baralla entre bandes, quan es tracta d´una clara agressió feixista d´un militar professional cap a un menor d´edat. Intentant reduir als activistes antifeixistes a mers "pandilleros" i a la lluita antifeixista a una tribu urbana.



Des de CJC-Joventut comunista denunciem la impunitat amb que aquests terroristes campen pels nostres carrers agredint a immigrants, homosexuals, antifeixistes i en definitiva a tothom que no pensa com ells i que com tristament s´ha demostrat en repetides vegades no dubten en utilitzar l´assassinat.



Exigim a l´administració la il.legalització i prohibició de tots aquests grups ultres així com qualsevol de les seves manifestacions públiques.



Exigim una contundent actuació policial i judicial contra els feixistes, que volen sembrar la por a tot el jovent.



Som conscients de que aquestes actuacions, no es podran dur a terme sense una depuració dels cossos militars i policials, molts d´ells tenen relacions directes amb aquestes bandes de criminals.



Denunciem la constant manipulació dels grans mitjans per criminalitzar les organitzacions juvenils que no accepten ni aquest sistema ni que els nazi-feixistes ocupin el carrer.



Donem suport a totes les accions per denunciar aquest fet, així com ens comprometem a actuar en aquest sentit per potenciar i millorar l´organització antifeixista dins el jovent de Catalunya.



Aquest assassinat ha sigut contra el company Carlos, però hagués pogut ser contra qualsevol de nosaltres, però no ens acovardiran, seguirem lluitant fins al final.





COMPANY CARLOS, NI OBLIDEM, NI PERDONEM!



FORA FEIXISTES DELS NOSTRES CARRERS!



CAP AGRESSIÓ SENSE RESPOSTA!





CJC-Joventut Comunista 13-11-2007