Avís important

Amb motiu de la refundació de la JCC (Joventut Comunista de Catalunya), fruit del procés d'unitat juvenil comunista protagonitzat per CJC-Joventut Comunista (Col·lectius de Joves Comunistes - Joventut Comunista) i JC (Joves Comunistes), així com per d'altres sectors i persones que es reclamen de l'ideal comunista, aquesta pàgina queda definitivament tancada.

Podeu seguir l'actualitat de la Joventut a: www.jcc.cat.


Dia Internacional per l´Eliminació de la Violència contra les Dones.

Al voltant de 500 persones, homes i dones, hem fet una concentració, un any més, per retre homenatge a les dones assassinades per la violència masclista i per fer evident la xacra que suposa al segle XXI que les dones segueixin morint a mans d’aquells que els diuen les estimen.

La música i la lectura de diferents textos per part de representants d’associacions diverses han omplert la concentració que ha durat al voltant d’una hora. El simbolisme de ninetes fetes de llana, confeccionades per dones del col·lectiu colombià, i de diferents colors significant des dels feminismes, fins la pau, la resistència, la justícia, la reparació, entre d’altres, han estat una aportació imaginativa a l’acte.