Avís important

Amb motiu de la refundació de la JCC (Joventut Comunista de Catalunya), fruit del procés d'unitat juvenil comunista protagonitzat per CJC-Joventut Comunista (Col·lectius de Joves Comunistes - Joventut Comunista) i JC (Joves Comunistes), així com per d'altres sectors i persones que es reclamen de l'ideal comunista, aquesta pàgina queda definitivament tancada.

Podeu seguir l'actualitat de la Joventut a: www.jcc.cat.


Quan es compleixen, demà 7 de novembre, 90 anys de la Revolució d’Octubre a Rússia, el coordinador general d’EUiA, Jordi Miralles, ha afirmat que “la revolució va significar una acceleració històrica pel reconeixement de drets de les persones i pobles arreu del món, així com un gran esdeveniment per a la història del moviment obrer”.



90 anys més tard, segons Miralles, “cal constatar que l’aplicació i l’exportació del model soviètic va fracassar per una multiplicitat de factors, però la lluita pel socialisme continua vigent per a l’esquerra transformadora i els comunistes”. En aquest sentit, el coordinador general d’EUiA ha explicat que “el socialisme del segle XXI, és la societat d’homes i dones lliures i iguals, en una terra habitable”.



Miralles també ha defensat la necessitat, per a l’esquerra transformadora, de continuar aprofundint en l’anàlisi de les conseqüències reals i les noves contradiccions del capitalisme contemporani. “Un capitalisme generador de noves desigualtats i depredador de recursos naturals”, ha conclòs.