Avís important

Amb motiu de la refundació de la JCC (Joventut Comunista de Catalunya), fruit del procés d'unitat juvenil comunista protagonitzat per CJC-Joventut Comunista (Col·lectius de Joves Comunistes - Joventut Comunista) i JC (Joves Comunistes), així com per d'altres sectors i persones que es reclamen de l'ideal comunista, aquesta pàgina queda definitivament tancada.

Podeu seguir l'actualitat de la Joventut a: www.jcc.cat.


Davant la mort del comunistà català Gregori López Raimundo des de la CJC-Joventut Comunista volem manifestar el nostre suport als i les companyes dels Joves Comunistes del PSUC-viu, així com subscriure la seva declaració: El millor homenatge: la victòria.



Gregorio López Raimundo, el 1977, amb el cartell electoral del PSUC. Foto: ARXIU



Continuarem la seva lluita



El nostre estimat camarada, Gregorio López Raimundo, ens acaba de deixar orfes a tots els i les joves que cerquem la via a un món millor, un món comunista. El passat dissabte i després de 93 anys d´incansable lluita, va morir una llegenda viva de l´antifranquisme i el comunisme català.



En Gregorio va ser tot un exemple de honestedat política, de compromís amb la lluita i de treball de formiga, a l´hora de la construcció de l´utopia social. Una utopia que demostra no ser-ho, doncs el seu treball, ens fa veure que és possible l´assoliment d´un món més just i solidari.



Des de Joves Comunistes, les joventuts del Partit Socialista Unificat de Catalunya Viu, el partit del nostre estimat Gregorio López Raimundo, volem expressar el nostre condol a la família, els amics, els camarades, ... en definitiva, a tothom que el va estimar i el va respectar.



Ara és hora de seguir el projecte on ell el va deixar, l´hora de no cometre errors passats, d´aglutinar, d´unir, de fer força comuna perquè els nostres enemics no ens tombin per sempre. Podrem fer-ho, perquè sempre tindrem al cap el seu exemple.



La seva lluita no queda en un no res. El jovent estem decidits a continuar-la.



Salut, República i Socialisme!



Comissió Permanent de Joves Comunistes del PSUCviu