Avís important

Amb motiu de la refundació de la JCC (Joventut Comunista de Catalunya), fruit del procés d'unitat juvenil comunista protagonitzat per CJC-Joventut Comunista (Col·lectius de Joves Comunistes - Joventut Comunista) i JC (Joves Comunistes), així com per d'altres sectors i persones que es reclamen de l'ideal comunista, aquesta pàgina queda definitivament tancada.

Podeu seguir l'actualitat de la Joventut a: www.jcc.cat.



Cuba, estat sobirà i independent des del 1959, gràcies a l'alliberament colonial que esdevingué arrel de la Revolució dels Barbuts, té ara un insospitat nou enemic: la Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC). Deu joves "activistes" -entre els quals hi ha càrrecs públics als Ajuntaments de Barcelona i Sant Celoni, en clar incompliment de les seves atribucions polítiques- i el secretari general d'aquesta formació, Jordi Cuminal, van perpetrar, a principis de desembre, un atac contra les llibertats de Cuba. Un atac contra el dret dels cubans per a seguir decidint el destí que es volen donar, que és clarament SOCIALISTA I EMANCIPADOR. Cal explicar públicament que aquest atac co-protagonitzat per la JNC ha rebut l'ajuda, el finançament i l'aplaudiment de la Unió Liberal de Joves Europeus, organització promoguda per Carlos Alberto Montaner, qui fora agent anticastrista al servei de la CIA, serveis secrets que han dut a la mort milers de cubans arrel de centenars d'atacs terroristes i bacteriològics que, des del fracàs de la criminal invasió de Playa Girón, tenien l'objectiu de tombar la Revolució. Els 75 presos que el 2003 -dies després de la il·legal guerra d'Irak- van ser detinguts a la illa són terroristes, no pas presos polítics. Amb la seva acció, la JNC va anar a recolzar terroristes, a les ordres de l'Administració Bush. Què responen davant d'això? Que hi ha terroristes "bons"?



La desestabilització d'un país estranger forma part de la nova agenda "d'impunitat" dels països rics envers els pobles del Sud. Plenament conscients d'aquest cínic modus operandi basat en la llei del més fort, la JNC va preparar, amb premeditació i alevosia, un viatge a Cuba que coincidís amb el Dia dels Drets Humans. Val a dir que Cuba compleix amb tots i cadascun dels drets fonamentals recollits per les Nacions Unides, tal com s'acaba de constatar recentment. Salut, sanitat i tots els drets bàsics al treball, a l'habitatge, a la lliure expressió, a la reunió i a la manifestació, s'hi compleixen. Cuba està col·laborant per portar salut a 79 països arreu del món. Té becats 30.000 estudiants procedents de països pobres i col·labora amb l'alfabetització a 22 països. Cap ciutadà hi és torturat. Fidel Castro no ha perpetrat, tampoc, cap genocidi, tal com acaba de desestimar la mateixa Audiència Nacional, tot i que els grups afins a la JNC insisteixin a inventar-se la Història. Cuba tampoc té un règim "feixista i estalinista", malgrat que l'espantosa propaganda escampi aquesta barroera mentida.



La JNC s'ha alineat amb la GUERRA i amb la DEVASTACIÓ, posant-se al mateix nivell que els pitjors grups conspiratius anticubans que, des de Miami, perverteixen tota temptativa d'apropament amistós i sincer entre La Habana i el poble dels Estats Units. El sector més dur dels neoconservadors, que ara manen a Washington i van manar a Madrid fins el 2004, controla ara la JNC. Defensem Cuba pot provar que els joves de CiU buscaven, en paraules d'ells, "l'oportunitat mediàtica més gran que ha tingut mai la JNC en la seva història". Cercaven publicitat, sortir als mitjans i treure rèdits polítics a Catalunya, de manera desvergonyida. Exercici aquest d'una repugnància extrema, que contrasta amb el tracte fins i tot amable que van tenir per part de les autoritats cubanes, que van fer ús del seu legítim dret a fer fora del país els enemics de la Revolució. La JNC va rebre l'aplaudiment de Michael Parmly, cap de l'oficina d'interessos dels USA a Cuba (la famosa SINA), mentre callaven davant les tortures del penal yankee de Guantanamo, que en aquell dia i en aquella hora seguien duent-se a terme amb deplorable i impune normalitat.



L'imperialisme -recolzat per la JNC- busca sempre intervenir il·legalment en països estrangers, per tal d'escombrar, amb profunda intolerància, una via diferent de la del capitalisme. Cruels i manipuladors, posseeixen les armes de la publicitat i de la mentida, el llenguatge de les bombes i la hipocresia. Davant de tot això, clamem:



NO AL BLOQUEIG DELS ESTATS UNITS CONTRA CUBA!!!

NO A LA GUERRA!!!

FINS A LA VICTÒRIA SEMPRE!!!

VENCEREM!!!