Avís important

Amb motiu de la refundació de la JCC (Joventut Comunista de Catalunya), fruit del procés d'unitat juvenil comunista protagonitzat per CJC-Joventut Comunista (Col·lectius de Joves Comunistes - Joventut Comunista) i JC (Joves Comunistes), així com per d'altres sectors i persones que es reclamen de l'ideal comunista, aquesta pàgina queda definitivament tancada.

Podeu seguir l'actualitat de la Joventut a: www.jcc.cat.


Vetlla amb espelmes:



Aïllem l´estat d´Israel.



Trenquem el bloqueig a Gaza



Dissabte 26 gener, 20 h, Plaça Universitat



La nit de diumenge, 20 de gener, la població de Gaza es va trobar a les fosques, i a punt de perdre el subministrament d’aigua i de veure el col·lapse total del sistema sanitari. Davant d´aquesta terrible situació, convoquem una concentració, aquest dissabte 26 de gener, a les 20 h, vetlla amb espelmes, durant tota la nit a Plaça Universitat de Barcelona, amb el lema “Aïllem l’Estat d’Israel. Trenquem el bloqueig a Gaza”. El bloqueig que imposa l’Estat d’Israel és un càstig col·lectiu, imposat de forma indiscriminada a una població civil. És, per tant, il·legal, i es mereix una sanció internacional . Veiem, però, que els governs europeus, en lloc d´exigir responsabilitats a Israel, es fan còmplices de les seves accions, al col·laborar amb el bloqueig de Gaza, continuant donant suport econòmic i venent armes a l’agressor israelià.



Exigim que s’aixequi de forma immediata el bloqueig criminal a Gaza, i que s’aïlli l’Estat d’Israel mentre aquest continuï trepitjant els drets humans del poble palestí.