Avís important

Amb motiu de la refundació de la JCC (Joventut Comunista de Catalunya), fruit del procés d'unitat juvenil comunista protagonitzat per CJC-Joventut Comunista (Col·lectius de Joves Comunistes - Joventut Comunista) i JC (Joves Comunistes), així com per d'altres sectors i persones que es reclamen de l'ideal comunista, aquesta pàgina queda definitivament tancada.

Podeu seguir l'actualitat de la Joventut a: www.jcc.cat.


Els joves de la coalició han organitzat el seu acte de campanya al bar Sweet BCN de l’Eixample barceloní. En una sala plena de gom a gom, ha obert el torn dels parlaments Xavi Nieto, coordinador d´Alternativa Jove-Joves d´EUiA i candidat. Nieto ha retratat el panorama polític actual i s’ha referit al pretès passotisme de la joventut, afirmant que “el problema es que no es fa política o al menys no com hauria de ser. Perquè quines alternatives ens donen els partits majoritaris?”. El dirigent dels joves d’EUiA ha ironitzat respecte una de les darreres propostes del PP, “ara s´ha convertit en abanderat de la lluita contra el canvi climàtic amb la dèria de plantar arbres”, mentre al PSOE l’ha titllat de “firaire de la compra de vots”, i tampoc ha oblidat CiU, a qui ha recordat que “durant 23 anys no ha tingut cap respecte pels treballadors joves en precari, ni ha mogut un dit per a que no pugessin les taxes universitàries”. Nieto ha acabat afirmant que la tasca dels joves de la coalició és arribar al jovent i convènce’ls que ICV-EUiA és la seva força.



Arribat el torn de Joan Josep Nuet, el candidat nº 3 per Barcelona ha aportat una dada: “la gent jove que vota ho fa per opcions d´esquerres i de canvi. Per tant, la nostra coalició és la força amb més percentatge de vot jove”, ha deduït. Nuet també ha retret al PSOE i el PP el seu desinterès pels problemes de la joventut, “volen que us quedeu a casa, que passeu de la política, la il.lusió i les idees de la gent jove els hi fan mal”, ha assegurat. Per aquest motiu, Nuet ha demanat els congregats “aneu a votar, parleu amb tothom, només vosaltres podeu decidir el vostre futur. Voteu pel canvi”.





Més informació a la web d´Esquerra Unida i Alternativa: www.euia.cat