Avís important

Amb motiu de la refundació de la JCC (Joventut Comunista de Catalunya), fruit del procés d'unitat juvenil comunista protagonitzat per CJC-Joventut Comunista (Col·lectius de Joves Comunistes - Joventut Comunista) i JC (Joves Comunistes), així com per d'altres sectors i persones que es reclamen de l'ideal comunista, aquesta pàgina queda definitivament tancada.

Podeu seguir l'actualitat de la Joventut a: www.jcc.cat.


Aquest cap de setmana 400 persones em pres Partit en la lluita per una societat més justa i igualitària, per una societat socialista. I a més hem sigut més de 400 persones de diferents àmbits i edats en diferents activitats organitzades per diversos comitès del PCC.



Tot començava el divendres a la tarda a la Universitat Pompeu Fabra amb les VII Jornades d´Educació del PCC que sota el tema Immigració i Escola han dut més de 100 persones a debatre sobre aquest tema especialment en els col·loquis de dissabte al matí.



Aquest mateix matí de dissabte en que gairebé 200 camarades del Comitè de Moviment Obrer feien l´acte d´entrega de carnets als i les militants més representatius i a les noves incorporacions al Partit. Vull destacar a part de les excel·lents intervencions el moment amb més sentiment de l´acte, quan alguns i algunes camarades organitzats com pensionistes i jubilats van pujar a rebre els seus carnets i tothom els vam homenatjar pel seu exemple de lluita de tota una vida. L´activitat va acabar amb un vermut on vam poder estrenyer encara més el llaços d´amistat i camaraderia entre tots.



Al cap de poques hores, i per no parar, aquell mateix vespre amb l´Avant: una forma de compromís, celebravem el nou format de l´Avant i l´aparició de la nova pàgina web de l´Òrgan d´expressió del PCC.



Aquí en Toni Barberà amb el seu humor sarcàstic o en Manuel Delgado (entre d´altres) amb les seves cabòries sobre que "raros" que som els comunistes(sic) ens explicaven al centenar de persones, que no podiem evitar fullejar l´Avant d´aquest mes i descobrir l´Especial Eleccions/es en català i castellà, el per què de la necessitat d´un diari com l´Avant: crític però amb proposta, del Partit i pel Partit però obert a col·laboracions d´amics i amigues i amb l´afany d´arribar a quanta més gent millor. I que millor per acabar el tarda del dissabte que prendre una copa mentre un amic cantautor ens oferia amb la seva magnífica veu cançons de Silvio, Sabina i d´altres.



Com que els joves no ens volíem quedar enrere de tanta activitat i per acabar el cap de setmana amb coses sobre les que pensar; vam organitzar una jornada de formació amb el menú bàsic de El Front d´Esquerres: Projecte del PCC d´entrant i de segon EUiA, una part del Front d´esquerres. On el amb el suport de n´Alessandro Maccarrone (Director de l´Avant) i del camarada i amic Xavi Nieto (Coordinador Nacional de Alternativa Jove - Joves d´EUiA) unes i uns 25 cejotas (amb menys d´un any als CJC) van aprendre, i sobretot debatre i contrastar idees sobre que és ser comunista, que és el front d´esquerres entre d´altres temes.



Això mostra que els i les comunistes de Catalunya ho estem fent bé, que cada vegada sóm més i millors i que no tenim aturador. I a més, ens permet dir ben alt i ben fort que som comunistes i que el nostre Partit és el PCC.



Marc Navarro, Secretari General dels CJC-Joventut Comunista