Avís important

Amb motiu de la refundació de la JCC (Joventut Comunista de Catalunya), fruit del procés d'unitat juvenil comunista protagonitzat per CJC-Joventut Comunista (Col·lectius de Joves Comunistes - Joventut Comunista) i JC (Joves Comunistes), així com per d'altres sectors i persones que es reclamen de l'ideal comunista, aquesta pàgina queda definitivament tancada.

Podeu seguir l'actualitat de la Joventut a: www.jcc.cat.


Durant una tarda, un conjunt de joves seurem per parlar sobre la situació dels i les joves, la immigració i el treball. És necessari que comencem a treballar conjuntament i a establir estratègies conjuntes amb independència dels nostres orígens. Si aconseguim un espai unitari de reivindicació i proposta, la nostra veu no únicament tindrà més força, sinó que arribarà molt més lluny.Si a tu no t’és igual que la societat només es recordi de tu quan hi ha problemes, si vols viure millor i d’una forma més digna, si creus que les coses poden canviar, vine i participa a la trobada!No ets l´únic que treballa per un sou injust.

No ets l´única que no té clar si li servirà el que està estudiant en el futur.

No ets l´únic que has d´aguantar el racisme i la xenofòbia.

No ets l´única que no pot treballar perquè els qui t´han donat el permís de residència no et donen el de treball.

No ets l´únic a qui miren malament perquè estàs al carrer quan no tens cap lloc on estar amb els amics.Feu clic per descarregar-vos la convocatòria i el planningTOTS A UNA, LA JOVENTUT ACTUA!
Trobada Reivindicativa Joves, Immigració i Treball

DISSABTE 19 d´abril - 16.00h

Centre Cívic Convent de Sant Agustí