Avís important

Amb motiu de la refundació de la JCC (Joventut Comunista de Catalunya), fruit del procés d'unitat juvenil comunista protagonitzat per CJC-Joventut Comunista (Col·lectius de Joves Comunistes - Joventut Comunista) i JC (Joves Comunistes), així com per d'altres sectors i persones que es reclamen de l'ideal comunista, aquesta pàgina queda definitivament tancada.

Podeu seguir l'actualitat de la Joventut a: www.jcc.cat.


Universitat en Lila és un projecte compartit entre l’Associació d’Estudiants Progressistes i Universitat en Marxa que neix per portar el 8 de març a les Universitats Catalanes.



Volem analitzar quina és la situació de la dona en cadascuna de les carreres de les universitats catalanes,volem saber quin paper té la dona al pla d’estudis, conèixer si encara preexisteixen discriminacions en relació amb els seus companys masculins durant la carrera, en la investigació o en les sortides professionals, etc.



Per fer-ho estem organitzant una xerrada a cadascuna de les facultats durant la setmana del 3 al 7 de març, amb una professora o professor que ens respongui aquests dubtes, així com els que puguin tenir la resta d’estudiants i estudiantes. Totes les ponències seràn publicades en un anuari de la situació de la dona a la Universitat.



Si comparteixes amb nosaltres aquestes inquietuts, ens faria il·lusió que ens donguessis un cop de mà, buscant ponents, fent-ne difusió, perquè entre tots i totes, aquest vuit de març tenyim la universitat de lila.



http://universitatenlila.blogspot.com/