Avís important

Amb motiu de la refundació de la JCC (Joventut Comunista de Catalunya), fruit del procés d'unitat juvenil comunista protagonitzat per CJC-Joventut Comunista (Col·lectius de Joves Comunistes - Joventut Comunista) i JC (Joves Comunistes), així com per d'altres sectors i persones que es reclamen de l'ideal comunista, aquesta pàgina queda definitivament tancada.

Podeu seguir l'actualitat de la Joventut a: www.jcc.cat.


Aquest dissabte 1 de març, es va celebrar a Cornellà, la IV Conferencia Comarcal del Baix Llobregat dels CJC.



Durant tot el dia, els companys i companyes del Baix, van establir les prioritats bàsiques de la Joventut Comunista a la comarca ( reforçar el debat col·lectiu, elevar la formació teòrica, vertebració dels moviments socials, moviment internacionalista, antifeixista...) així com la seva cohesió amb els CJC a nivell nacional.



La coordinadora (que agrupa a col·lectius de prop d’una desena de ciutats i pobles del Baix Llobregat) va elegir un Comitè Local com a direcció.



Per altra banda, donem les gràcies als i les camarades de JC per la seva carta de salutació a la Conferencia Comunista.



En paraules del Responsable polític del Comitè, Albert Ortolà “ La Joventut Comunista, en aquest darrer any, ha ampliat la seva estructura tant a Barcelona, Vallès Occidental, com ara al Baix, hem de ser capaços de donar un punt més en la nostra militància diària, per consolidar aquest creixement. Hem de retornar a la comarca, la tradició roja i combativa del Baix”





Comissió d’organització CJC



02-03-2008