Avís important

Amb motiu de la refundació de la JCC (Joventut Comunista de Catalunya), fruit del procés d'unitat juvenil comunista protagonitzat per CJC-Joventut Comunista (Col·lectius de Joves Comunistes - Joventut Comunista) i JC (Joves Comunistes), així com per d'altres sectors i persones que es reclamen de l'ideal comunista, aquesta pàgina queda definitivament tancada.

Podeu seguir l'actualitat de la Joventut a: www.jcc.cat.


Ahir 19 de Març del 2008 la Joventut Comunista de la República Txeca (KSM) va ser prohibida durant la sessió al jutjat de Praga.







Aquesta decisió judicial confirma la decisió del Govern Txec, del maig del 2006, d´il·legalitzar la organització. Aquests fets són un atac sense precedents a totes les organitzacions democràtiques, progressistes, d´esquerres i comunistes d´Europa i del Món i mostra clarament el caràcter opressor i antidemocràtic del capitalisme al prohibir i perseguir a tothom que, com la KSM, s´oposa a la voluntat del capitalisme.



Ara cal que totes les persones i organitzacions demòcrates lluitem contra la prohibició de la KSM defensant així els drets democràtics i les llibertats als nostres països i al Món.



Us deixem a més la carta que va enviar la KSM la setmana passada sobre el seu procés d´il·legalització:


- Versió en angles.

- Versió en castellà.




També us posem enllaços a documents anteriors:

- Campanya internacional de recollida de signatures solidaritat amb al KSM. Signa!

- Text enviat per la KSM a l´Octubre del 2006 quan el Govern Txec va decidir il·legalitzar-los.