Avís important

Amb motiu de la refundació de la JCC (Joventut Comunista de Catalunya), fruit del procés d'unitat juvenil comunista protagonitzat per CJC-Joventut Comunista (Col·lectius de Joves Comunistes - Joventut Comunista) i JC (Joves Comunistes), així com per d'altres sectors i persones que es reclamen de l'ideal comunista, aquesta pàgina queda definitivament tancada.

Podeu seguir l'actualitat de la Joventut a: www.jcc.cat.


La Plataforma Mobilitzadora en Defensa de la Universitat Pública (PMDUP) és un marc de treball unitari dels i les estudiantes de Catalunya que agrupa les assemblees de facultat de les universitats públiques UAB, UB, UPC i UPF així com les principals organitzacions estudiantils del país, l’Associació d’Estudiants Progressistes (AEP) i el Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans (SEPC). En alguns moments al llarg de la seva trajectòria, especialment als inicis, també s’han integrat a la Plataforma les organitzacions sindicals del professorat i del personal d’administració i serveis, tot i que el pes de l’organització l’ha portat sempre el moviment estudiantil.

La PMDUP va ser el principal agent mobilitzador contra la LOU i des d’aleshores ha articulat totes les protestes contra la progressiva mercantilització i privatització de l’ensenyament, a través de la implantació d’aquesta, de la LUC i dels seus Reials Decrets.

Considerem que la lluita contra la LOU no ha acabat i defensem un model d’universitat veritablement popular, humanista i de qualitat, en clara contraposició amb el model elitista i mercantilista de l’Espai Europeu d’Educació Superior. És per això que, nosaltres, estudiants compromesos amb la universitat i amb la societat, convoquem unes jornades de mobilitzacions a les universitats públiques que conclouran amb una manifestació unitària el dia 6 de març a les 12h, partint de la Plaça Universitat de Barcelona.

Més informació al web de l´AEP