Avís important

Amb motiu de la refundació de la JCC (Joventut Comunista de Catalunya), fruit del procés d'unitat juvenil comunista protagonitzat per CJC-Joventut Comunista (Col·lectius de Joves Comunistes - Joventut Comunista) i JC (Joves Comunistes), així com per d'altres sectors i persones que es reclamen de l'ideal comunista, aquesta pàgina queda definitivament tancada.

Podeu seguir l'actualitat de la Joventut a: www.jcc.cat.


Esteu estudiant a l’institut? Voleu trobar-vos amb gent de la vostra edat per parlar sobre com millorar la participació a la classe i al centre? Teniu ganes de compartir experiències sobre com organitzar una xerrada o una vaga, o conèixer millor els vostres drets i deures? Doncs ja us podeu apuntar a les jornades de l’EPS! L’EPS (Espai de Participació a Secundària) consisteix en una sèrie de trobades per fomentar l’intercanvi d’experiències sobre participació i activisme, organitzat pels sindicats d’estudiants i altres entitats del Consell de la Joventut de Barcelona.

Cada institut assistirà a una única trobada on compartirà l’espai amb un parell o tres d’instituts més; en total, l’EPS ha programat quatre encontres per tal de cobrir tots els centres de secundària de Barcelona. Serà entre els propers 2 i 18 d’abril, en què es tancarà amb una festa a l’Espai Jove de l’Eixample, amb l’actuació dels diables, els tabalers i, per acabar, un concert de música. També hi haurà pica-pica i més sorpreses.

Si en voleu saber més o bé ja us voleu inscriure, podeu fer-ho a través del bloc de l’EPS: www.eps-cjb.blogspot.com

Sessions

Dimecres 2 a “La Masia de la Guineueta” Casal de Joves de la Guineueta (Horta-Guinardó, Nou Barris).

Dimecres 9 al Casal de Joves de Les Corts (Sants-Montjuïc, Les Corts).

Dimecres 16 al Centre Garcilaso (Sant Martí, Sant Andreu).

Divendres 18 a l’Espai Jove de l’Eixample (Ciutat Vella, Eixample, Sarrià-Sant Gervasi, Gràcia).