Avís important

Amb motiu de la refundació de la JCC (Joventut Comunista de Catalunya), fruit del procés d'unitat juvenil comunista protagonitzat per CJC-Joventut Comunista (Col·lectius de Joves Comunistes - Joventut Comunista) i JC (Joves Comunistes), així com per d'altres sectors i persones que es reclamen de l'ideal comunista, aquesta pàgina queda definitivament tancada.

Podeu seguir l'actualitat de la Joventut a: www.jcc.cat.


Els dies 5 i 6 d´abril és va cel•lebrar a Deltebre la XX Assemblea General del Consell Nacional de Joventut de Catalunya que ha comptat amb la presència de 32 organitzacions de ple dret i algunes de col•laboradores.



El debat central va girar entorn la territorialització del CNJC i la participació dels Consells Locals al CNJC, debat obert al sí del Consell farà ja més d’un any i que encara roman obert. Tenint en compte que el CNJC ha de fomentar el debat i l’elaboració de propostes amb la joventut de tota Catalunya caldrà treballar per fer més participatiu el Consell i per què aquesta participació tingui com a eix prioritari el territori.



Durant l’assemblea van aprovar-se també un seguit de resolucions, sobre salut, sobre cooperació, sobre mobilitat i, finalment destaca la resolució de la Llei de l´Educació, que reclama el reconeixement de la tasca educativa del moviment associatiu juvenil, una major inversió de l´educació pública i una democratització del funcionament dels centres concertats. A més és va aprovar el Pla de Treball pel proper curs.



Per últim, volem felicitar als companys Lluís i Pau de l’Associació d’Estudiants Progressistes (AEP) i de JEV-JIC, respectivament, per entrar a formar part del secretariat del CNJC ja que segur que realitzaran una important tasca per enfortir la tasca del Consell en la defensa dels drets de la gent jove.