Avís important

Amb motiu de la refundació de la JCC (Joventut Comunista de Catalunya), fruit del procés d'unitat juvenil comunista protagonitzat per CJC-Joventut Comunista (Col·lectius de Joves Comunistes - Joventut Comunista) i JC (Joves Comunistes), així com per d'altres sectors i persones que es reclamen de l'ideal comunista, aquesta pàgina queda definitivament tancada.

Podeu seguir l'actualitat de la Joventut a: www.jcc.cat.


Ja fa un parell de mesos que la coordinadora del Baix Llobregat estem treballant per impulsar el jovent comunista de la comarca i treballar pel socialisme al segle XXI. El balanç ha estat força positiu i l’estructura de la coordinadora es va consolidant poc a poc.

Per tal de mantenir informada a tota aquella persona que vulgui saber de la nostra lluita vam crear el Bloc de la CJC-Baix Llobregat.



El bloc es un espai on posem informació de tots els actes en els que participem, l’agenda d’actes pendent i noticies rellevants d’actualitat.

Recentment hem creat una secció anomenada “La joventut fa memòria”, en la que estem recordant a grans personatges que han viscut i lluitat per un món més just i solidari.



Animem a tota la CJC i simpatitzants que visitin el nostre bloc i participin en els debats, i per suposat, que entrin a la secció de memòria per fer honor a la lluita dels nostres predecessors.



Salut i revolució !



Jordi Ordóñez Responsable d’Agitació i Propaganda del Baix



http://cjcbaixllobregat.blogspot.com/