Avís important

Amb motiu de la refundació de la JCC (Joventut Comunista de Catalunya), fruit del procés d'unitat juvenil comunista protagonitzat per CJC-Joventut Comunista (Col·lectius de Joves Comunistes - Joventut Comunista) i JC (Joves Comunistes), així com per d'altres sectors i persones que es reclamen de l'ideal comunista, aquesta pàgina queda definitivament tancada.

Podeu seguir l'actualitat de la Joventut a: www.jcc.cat.


Com ja sabeu, ahir, dijous dia 5 de juny, prop de 200 persones es van concentrar davant de la Delegació del Parlament Europeu (Passeig de Gràcia, 90) sota el lema “Aturem la Directiva de la Vergonya, tanquem els Centres d’Internament per a persones estrangeres” en una concentració unitària convocada per diverses organitzacions.

El manifest de la convocatòria, que va rebre el suport d’associacions, fundacions i partits polítics, va ser llegit pel músic Mohamed Soulimane i l’actriu Laura Guiteras.

Podeu trobar més informació sobre la Directiva de la Vergonya i altres iniciatives engegades al portal antiracista Prou Racisme (www.prouracisme.org)